Manusia TAK BERYSUKUR! Télécharger

Envoyer à vos amis
Ajouter
  • Sortie le 23 mai 2020

  • Manusia TAK BERYSUKUR! . Sertai kami di misi menyantuni asnaf dalam Kempen Rezeki Ummah. Untuk maklumat lanjut sila layari: Website : https://covid19.myfundaction.org.my/ Facebook : MyFundAction Instagram : myfundaction Link : https://www.billplz.com/RezekiUmat_RU01

Commentaires

  • MrKokom
    MrKokom il y a 5 mois (modifié)

    SELAMAT HARI RAYA GUYS!..

  • Brojep Share
    Brojep Share il y a 5 mois

    Selamat hari raya semua team cocombee . Maaf zahir dan batin dari brojep (ex cocombee 😝)

  • Nur Aini Zakiah
    Nur Aini Zakiah il y a 5 mois

    4:08

  • nrhwz
    nrhwz il y a 5 mois

    deep😭

  • YUSRIi SAMION
    YUSRIi SAMION il y a 5 mois

    Bro yg berlagak dgn baju raya tu.. name dia Ali ke?

  • MHS GAMING
    MHS GAMING il y a 5 mois

    "TENTANG KIAMAT"

  • Nain _909
    Nain _909 il y a 5 mois

    Dik..hidup ni kalau susah mcm mana pon..jngn laa pernah tnye soalan ii cm tu nn mak kau dik..family aq ni pon org ssh..hidup berpindah randah..bapak penagih ...mak aku masak ikan masin nn nasi putih adik beradik aq x pnh pon tnye bila bole makan kfc bila bole makan sedap ii..agak ii mcm x lalu nak makan..kitorng x makan dulu..nanti dah btol ii lapa kitorng makan laa bnyk ii..tu laa..bdk zmm skrng..jngn diajar untuk hidup ii dlm keluarga senang sikit.tkot bila down skejap..tros x bole trima...belajar dari bawah..bukan x bole hidup dri kalangan org senang..bole..tp x mau laa mcm tu dik..tatasulila hati mak bapakk kene jaga..aq beraya 3 tahun bapak aq dlm pusat..thun ni alhamdulillah

  • UNPREDICTABLE!
    UNPREDICTABLE! il y a 5 mois

    pernah tak korg tgk comment

  • Faris Mansor
    Faris Mansor il y a 5 mois

    Sy pn kne buang kerja sebab pkp. Apekan daya.. ini takdir Allah.. mungkin ada hikmah. 🥺

  • wan effendy
    wan effendy il y a 5 mois

    Baik punya perli, ingatla disaat kita nak PKP terus dijalankan, ada yang menderita kerana dibuang kerja, rata2 nak PKP diteruskan ni gaji masih jalan, di tambah kerja dari rumah, lagi naik lemak la, aku tkmau mention perkerjaan yg gaji masih jalan, tpi faham2 la, dah la gaji jln, bantuan prihatin pon dpt, jadi hidup jgn pentingkan diri, satu lagi, takdk siapa pon yg iri hati dgn kau tu

  • GTA Among Us Android Gaming
    GTA Among Us Android Gaming il y a 5 mois (modifié)

    Selamat hari raya kepada semua muslim yang baca komen ni.😍😍😍

  • fabio gaming
    fabio gaming il y a 5 mois

    Mak aih dgn kuali dia buang🤦

  • Wan Fathanah
    Wan Fathanah il y a 5 mois (modifié)

    Aku kalau dapat nasi dengan telur dengan kicap pun ok dah.Sedap.Kita bukan hidup di syurga lagi,kalau kat syurga kau nak makan banyak mana,makanlah?Kau takkan terlebih kenyang dan kau takkan rasa lapar.Kau nak baju banyak mana,boleh.

  • ionemoe STUDIO
    ionemoe STUDIO il y a 5 mois

    Selamat hari raya dari Aceh untuk semua Warga Malaysia.

  • Ahnaf Yashak
    Ahnaf Yashak il y a 5 mois

    cerita suami dia kena buang kerja tu mmg jdi kt kmpung saya tapi Alhamdulillah org kmpung kmpul dana beri kpd keluarga dia.. skrg dia trpksa buat part time wiring/elektrik nk tanggung family dia.. Alhamdulillah dia da ilmu dlam bidang tu.. sedih bila tgok video ni sbb da realiti dpan mata..

  • al hafiez
    al hafiez il y a 5 mois

    Ali klau berlakon mesti berjaya buat org mnympah..hahaha...terbaik ali

  • Dunia Persilatan Terengganu
    Dunia Persilatan Terengganu il y a 5 mois (modifié)

    4:30

  • KiNG SHa
    KiNG SHa il y a 5 mois

    Yg dislikes tu kompom terasa..yg prangai kuat membazir tu

  • Alif Alif
    Alif Alif il y a 5 mois

    Story line yg penuh dengan pengajaran tahniah kokom

  • Haris Ali
    Haris Ali il y a 5 mois

    Video abg kokom x pernah mengecewakan... Penuh nilai dan nasihat.. Moga ramai lagi youtuber yg mcm abg kokom... Tidak cuma kejar view dan populeriti...tp suntik nilai dalam kalangan masyarakat... 👍