Bagossy Brothers Company - Visszajövök (Official Video) Télécharger

Envoyer à vos amis
Ajouter
 • 16 déc. 2019

 • ARÉNA KONCERT - 2022.01.14. Jegyek: https://bit.ly/2vYMFlt A ROAD MOVIE sorozatban a VOLT Film zenészeket, szerzőket, előadókat kért fel, hogy írjanak dalt egy számukra fontos magyar városról, tájról, régióról, utcáról. A dalokhoz ismert rendezőkkel készítünk videóklipet. A negyedik ROAD MOVIE dalt Erdély ihlette. Bővebben: http://www.roadmovie.hu www.facebook.com/bagossybrothers www.bagossybrotherscompany.com Rendező: Árpa Attila Producer: Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert Operatőr: Studinger András Szereplők: Mihály Gábor, Mihály Judit, Kozma Mária, Tatár Ajsa, Tóth Sándor Projektvezető: Ádám Kata Produkciós vezető: Herczeg György Gyártásvezető: Mercel Attila smink/haj: Sipos Gergő Vágó: Árpa Attila, Studinger András Utómunka: StudingersCut, Pánczél Orsolya VFX supervisor: Bogdán Balázs Fotó: Sivák Zsófia, Miki357 Állat tréner: Molnár Edit, Arany Virág Buszsofőr: Fung Dávid Transzport: Sáji Róbert, Márton László Köszönet a Szárhegyi Pihenő Vendégháznak! Jogász: Dr. Rosner Gábor Zenei szakértő: Borcsik Attila Izil Werk: Könyves Dina Kommunikáció: Kutas Krisz Sajtó: Márton Orsolya Arculat: Graphasel Design Studio Külön köszönet Németh Annának, Osváth Eszternek és Nagy Dánielnek Felvétel: Sounday Studio Hangmérnök: Vastag Gábor Keverés: Ligeti György Zenei producer: Ligeti György Mastering: Szabó Szebasztián (Miracle Sound Studio) Köszönet a Salamon Ernő Gimnázium kórusának Dalszöveg: Visszajövök én egyszer még az esőt ha elfújja a szél minden ember hazatér! Meleg az otthontól fűtött tél csak az kell, hogy jó legyél, hogy te mindig itt legyél! A köd felszáll, én csendben figyelem telik az idő, de nem késő még tán. Várnak, a vártnál jobban keresem a régi tereket a pultos integet, ül és vár! Ismerős a táj hallom hangotok. Zöldebb a fenyő már én is az vagyok! Karnyújtásnyira minden az autók állnak a jégtől fagy az oszlopra a szám. Szép ide, szép oda Miklóson nem játék a medve nem táncol, csak ül és vár...

Commentaires

 • BLACK ANGEL
  BLACK ANGEL il y a 6 mois

  0%-káromkodás

 • Vormair Zsófia
  Vormair Zsófia il y a 11 mois

  Büszke vagyok, hogy itt élek! 🌲✨

 • Wolverine
  Wolverine il y a 11 mois

  Magyarország zeneszerzői példát vehetnének róluk,nem drogrol,örömlányokrol énekelnek (néhány magyar aki zenésznek nevezi magát igazából szaval nem énekel) hanem a mindennapokrol,tipikus élethelyzetekről, nehéz percekről,motiválnak és elmondják helyettem amit nekem kellene.

 • RIT 573
  RIT 573 il y a 11 mois

  Hány magyart sirattatok meg most ezzel, te jó Isten. Gyönyörű. 🇭🇺

 • Mistyc Leonidas
  Mistyc Leonidas il y a 11 mois

  Sem segg,sem csöcsök,sem drogok, sem gusztustalan félmeztelen testrángatás,sem ízléstelen szavalás amit ma elég sokan zenének mernek hívni. Nincs ebben a videóklippben semmi,és ez pont így jó! Semmi amihez már mindenki hozzászokott és ami minden utolsó,olcsó szórakozóhelyről dől ki! Tökéletesen mutatta be a hazámat,és rendkívüli szöveg és zene valósul meg benne. Nagyon fájni fog amikor el kell innen majd mennem, de csak ezt fogom hallgatni! Csodálatos! Várunk vissza titeket Sepsiszentgyörgyre, Kézdivásárhelyre!

 • A Csorba
  A Csorba il y a 11 mois

  Ettől a zenétől/videokliptől még nekem is honvágyam lesz, pedig nem is erdélyi vagyok.

 • Róbert Németh
  Róbert Németh il y a 1 mois (modifié)

  Ezekben a srácokban több a magyarság tudat, mint azon politikusainkban akik csupán szavazatgépnek tekintik a határontúli magyarokat.

 • Raisen1992
  Raisen1992 il y a 3 mois

  92ben születtem. Bőséggel azután, hogy elvesztettük Erdélyt az 1. világháború után.. Sosem jártam ott még.... Mégis sírok minden egyes alkalommal mikor ezt a dalt hallom...

 • J. Sz.
  J. Sz. il y a 4 mois

  Mindig "irigyeltem" a székelység igaz Magyar Hitét, összetartozását, Emberi Méltóságát, Tartását. Tiszta megfogalmazásaikat érzéseikben, köntörfalazás nélkül, egyszerűen, emberhez méltóan. A szavaik maga a zene, magyar nyelvet értő embernek, a kifinomult zene már csak a ráadás, mely szívükből árad, és elragad. Isten tartsa meg idők végezetéig ezt a Nemes Kultúrát.

 • NAGY EMESE
  NAGY EMESE il y a 10 mois

  Ki hallgassa ezt 2020- ban??😂🤣😂🎉

 • Burhan Ocaklı
  Burhan Ocaklı il y a 7 mois

  I don't understand anything but perfect song. From Turkey

 • Mr Originality/Csabika
  Mr Originality/Csabika il y a 11 mois

  WOOOOW!!!! Mi ez a klip? HATALMAS! 🌲 Erdély❤️

 • Klára Anna Szigeti
  Klára Anna Szigeti il y a 8 mois

  Én nem vagyok erdélyi. A férjem családja származott onnan. Halála előtt két hónappal mentünk "haza" életében először és utoljára. Én azóta minden évben "hazamegyek" egyszer, ott csináltattam neki kopjafát. Mindig olyan, mintha "otthon" lennék, mintha "hazaérkeznék". Ez a videó tökéletesen kifejezi azt az érzést, azt a szabadságot, azt a vágyódást..., amit mindenkinek éreznie kell, aki egyszer is ott járt életében! Köszönöm!

 • Anikó Jáki
  Anikó Jáki il y a 3 mois

  Miért sírok minden alkalommal amikor hallom/látom ezt a számot? 😶

 • Mara Questionmark
  Mara Questionmark il y a 6 mois

  I like this song, don't matter, that I understand nothing but guys, this is good music❤️ from Germany

 • dabu
  dabu il y a 11 mois

  Hatalmas klip, Hatalmas szív, Hatalmas emberi vágy, Hatalmas zene!

 • GRZEGORZ FEDOROWICZ
  GRZEGORZ FEDOROWICZ il y a 10 mois

  Słów nie rozumiem ale muzyka, klip, widoki wspaniałe

 • Józsika Mata
  Józsika Mata il y a 3 mois

  A jó Isten éltessen Magyarország, és minden magyar testvérünket

 • cheekyboy1987
  cheekyboy1987 il y a 4 mois

  Legszebb nyelv a MAGYAR!

 • Sándor Erdélyi
  Sándor Erdélyi il y a 10 mois

  Visszajövök én egyszer még,