Drama Setan 2[Serius+Spontan] : TOLONG FAHAMIKU Télécharger

Envoyer à vos amis
Ajouter
  • 13 mai 2020

  • Drama Setan 2 mengisahkan isteri yang tidak pernah cuba untuk memahami si suami. Tajaan: Portal Cari Jodoh Muslim Malaysia TillJannah.my Music: Instrumental - https://youtu.be/Fq2aT3XIxtc Cover Khai Bahar - https://youtu.be/W4hZ09o9ehI

Commentaires

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli il y a 5 mois

    Drama kalini siap boleh ganti pelakon on the spot😂 Mi nk mntk tlg share kasi trending lgi ye gais🙏🙏 Pengumuman penting: Filem Syif Malam Raya akan ditayangkan di Astro First bermula 21HB ini. Langgan yg original di Astro First ye, jgn download2🙏

  • Aqil Zulkiflee
    Aqil Zulkiflee il y a 5 mois

    Muka serious lepastu gelak asif 😂😂😂😂

  • leman man
    leman man il y a 5 mois

    Level artis lah nissa belakon... Langsung x kayu

  • Shukeri. K
    Shukeri. K il y a 5 mois

    Syabas mie sebab dpt control insan2 kurang sempurna di mata manusia. Tapi tinggi darjat nya di mata Allah SWT. Semoga rezeki melimpah limpah dlm career mu miee 🤲🏽

  • Shahirah Nawawi
    Shahirah Nawawi il y a 4 mois

    Syahmi; dia dah lama sakit

  • MrFs.Official
    MrFs.Official il y a 4 mois

    "Nampok payoh mu, mai aku ganti"

  • Aqil Zulkiflee
    Aqil Zulkiflee il y a 5 mois

    Ni drama pelakon direct pengarah 😂❤️

  • HideFakez
    HideFakez il y a 5 mois

    saya rasa tiada sesiapa akan mengambil masa untuk membaca ini tetapi saya berharap sekurang kurangnya seseorang akan...

  • Daroka Traore
    Daroka Traore il y a 5 mois

    I feel it’s nice but if it was translated to English it could be better !

  • Farrel Hun
    Farrel Hun il y a 4 mois

    Syahmi : Berikan kesebaran

  • Zulpan rtg
    Zulpan rtg il y a 5 mois

    Assalamu'alaikum saya dari Indonesia,

  • Muhammad nas
    Muhammad nas il y a 5 mois

    Wow keren banget drama nya

  • Syamirah Muhammad
    Syamirah Muhammad il y a 5 mois

    Pak abu lah weh, sampai Syahmi kena masuk dalam kamera baru boleh jalan cerita, kalau tak,mu Tanya Aku,aku tanya mu 😂😂😂😂😂😂😂🤣

  • DAMIA SOFIA
    DAMIA SOFIA il y a 5 mois

    9:49

  • Athrun Naim
    Athrun Naim il y a 5 mois

    9:49

  • Luqmey Fahmin
    Luqmey Fahmin il y a 5 mois

    Salam mie. Sy Dr di hospital raja perempuan zainab II. Nok mitok jaso mie utk promote rakyat klate g derma daroh. Daroh makin sikit. Penderma makin kurey. Harap mie buleh guno pengaruh mie utk promote rakyat malaysia g derma daroh. Utk maklumat lanjut

  • fadzil romli
    fadzil romli il y a 5 mois

    Last2 tuan director interframe...😂

  • Saya Kan Ikan
    Saya Kan Ikan il y a 5 mois

    9:47

  • Yolosaranghae_
    Yolosaranghae_ il y a 3 mois

    8:36

  • Wawar Zha
    Wawar Zha il y a 5 mois

    Ya allah hahaha ngakak tengok video ni, salam dari indonesia. Hahaha gokil parah, kelakaaaaaaarrr