Drama Setan (Serius+Spontan) : JAGA HATIKU Télécharger

Envoyer à vos amis
Ajouter
  • 27 avr. 2020

  • Drama spontan yang simple ini dibuat bagi mengubat rindu kepada Drama Spontan yang lama menyepi disebabkan PKP. Semoga terhibur. Instrumental music: @Z Qusyairi https://youtu.be/qAIUAYqzHEQ Subscribe Youtube: @SyahmiSazli Team | @Anissa Faizul

Commentaires

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli il y a 4 mois

    Alhamdulillah trending #1 dalam masa 24jam. Walaupun drama spontan kali ni agak simple, shooting pun dlm rumah je tapi masih lagi diterima. Terima kasih semua🙏❤️ Tahniah Asif , Nissa & Pak Abu🔥

  • Fahmi Asraf TV
    Fahmi Asraf TV il y a 4 mois

    TAHNIAH MIE..🌹

  • Luqmey Fahmin
    Luqmey Fahmin il y a 4 mois

    Salam syahmi. Sy Dr di hospital raja perempuan zainab II. Nok mitok jaso syahmi utk promote rakyat klate g derma daroh. Daroh makin sikit. Penderma makin kurey. Harap syahmi buleh guno pengaruh syahmi utk promote rakyat malaysia g derma daroh. Maklumat lanjut:

  • Mohd Radhi Raduan
    Mohd Radhi Raduan il y a 4 mois

    Muka Asif mcm Muka Kylian MBAPPE sape setuju kasi like sikit

  • Nik Suraya
    Nik Suraya il y a 4 mois

    Cite syahmi mmg best spe setuju like ah skit org kelantan hebat

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli il y a 5 mois

    Ni je yg mi mampu buat musim ni. Semoga dpt mengubati rindu korang kpd Drama Spontan. Jangan lupa share biar trending gais🙏🔥❤️

  • aresmuzamel
    aresmuzamel il y a 4 mois

    Hey random person scrolling down the comment section

  • Podin Shahz Channel
    Podin Shahz Channel il y a 4 mois

    Assalam kwn2 semua..sye seorang rider foodpanda dan sye ada kongsikn pengalaman saya sepanjang menjadi rider di youtube channel sye..pd korang yg nk tau apa yg rider2 foodpanda buat,bole la jengah2 youtube channel sye ye.

  • boss projek
    boss projek il y a 4 mois

    Sapa yang like comment saya.saya akan subscribe balik untuk memudahkan saya paling penting korang kena subscribe saya dulu.sama2 salin tolong ya

  • ADAM077
    ADAM077 il y a 4 mois

    video paling popular 2020 jatuh kepada

  • AINA AYUNI BINTI ZULKIFLI Moe

    Esok Birthday aku nak like satu pun takpelah 😢❤️✨

  • Kaixa viii
    Kaixa viii il y a 4 mois

    "setting"

  • Ranggi Man
    Ranggi Man il y a 4 mois (modifié)

    Satu satunya orang yang boleh berbicara dengan Cameraman.......

  • iRon Man2121
    iRon Man2121 il y a 4 mois

    It's looks funnier like this, i think the cut scene is no need.

  • Best 4 Gaming
    Best 4 Gaming il y a 4 mois

    JANGAN DI SKIP IKLAN NYE..nk bg duit raya kat asif ni.

  • Luffy Lu
    Luffy Lu il y a 4 mois

    Paling tak tahan tu setting, shooting, dating, betting. Rupanya meeting.. Keep up the good work😂😂😂😂

  • Orang Biasa
    Orang Biasa il y a 4 mois

    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

  • Cadibang
    Cadibang il y a 4 mois

    ya Allah terus terbahak part pak abu masuk

  • MOHD ZAIM
    MOHD ZAIM il y a 4 mois (modifié)

    2:58

  • Are Mar Gaming
    Are Mar Gaming il y a 5 mois (modifié)

    Sape setuju abe mie wak iklan raya tahun nie