Follow The Flow - Kivetett (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Télécharger

Envoyer à vos amis
Ajouter
 • 28 juin 2020

 • Follow The Flow Facebook: https://www.facebook.com/followtheflo... Follow The Flow Instagram: https://www.instagram.com/followthefl... Koncertszervezés: 06/70-277-8831 (booking@supermanagement.hu) Zene: Somogyvári Dániel, Szakács Gergő Szöveg: BLR, Fura Csé Mix & Master: Godó Zoltán Videoklip: Rendező: Galler András "Indián" Operatőr: Szőke János Gyártásvezető: Bognár Tibor Vágó, Colorist: Fekete Balázs Kameratechnikus: Bíró Attila Világítás: P.B.L Smink: Törjék Anna Kellék: Korpics Tibor Szereplők: Kembe Sorel, Szántó György Gyártó: www.lostikipictures.com A dalt kiadja a Supermanagement Dalszöveg: Itt a garantált igazságtalanság, ami jár Az erősebb kutya hág, a féleszű a király Ég a föld, ég a ház, felé repül a bomba Egy tör hatalomra, hogy hármat öljön halomra Persze mindenki mindig és azonnal ítél Van, kit megköveznek, mást imádnak ugyanazért De mi csak tömjük, amíg nincs tele a kosár Lejön ez a bőr, beteg ez a kor, ellep a mocsár Nem sütöm le a szemem Nem szegem le a fejem Nem veszed el a helyem, az az ábra Nem adod fel úgysem Ember embernek farkasa Az egész világot hazavágja Kivetett vagyok Sosem értettem az élet dolgait Mert nekem minden olyan Mintha sosem jártam volna itt Annyira idegennek érzem Nincs helyem, mennék Egy nincstelen vendég vagyok Ki nem tud búcsút mondani Mint aki nem ide való Mint aki nem ide való Valaki mondja meg, mit keresek én itt A feltűnési viszketegségetek megbénít IQ-ban megidézik Frédit meg Bénit Kik az életük a közösségi médián élik Elítélik a rosszakarók a rasszod Ha megfogod az Isten lábát, nagyon kapaszkodj Az álszentek a béke nevében húznak maszkot És a felső tízezer föld alá temeti el a kasztod Ha szögre akasztod a kesztyűt, neked véged Nincs ingyen a levegő se, ami éget Folyjon a mértéktelen lehalászás Az utolsó majd kapcsolja le a lámpát Kivetett vagyok Sosem értettem az élet dolgait Mert nekem minden olyan Mintha sosem jártam volna itt Annyira idegennek érzem Nincs helyem, mennék Egy nincstelen vendég vagyok Ki nem tud búcsút mondani Mint aki nem ide való Mint aki nem ide való Az ördögi körben Látom hogy megy minden tönkre Úgy kiáltanék a tükörbe Hogy ebben nem veszek részt Van bőven Minden szennyes vödörben Mondd csak el, mit vársz tőlem Nekem sincs menekvés Kivetett vagyok Sosem értettem az élet dolgait Mert nekem minden olyan Mintha sosem jártam volna itt Annyira idegennek érzem Nincs helyem, mennék Egy nincstelen vendég vagyok Ki nem tud búcsút mondani Mint aki nem ide való Mint aki nem ide való

Commentaires

 • Dicső Dominik
  Dicső Dominik il y a 5 mois

  Magyarország legjobb bandája ti vagytok! Nincs olyan zenetek ami ne lenne első hallásra kedvenc! 👑🔥

 • Csak Egy Komment
  Csak Egy Komment il y a 5 mois

  Végre valami minőségi dal is jön ki Magyarországon🙏

 • Нелли -
  Нелли - il y a 4 mois

  Nagy rajongótok vagyok Oroszországból. Elég nehezen értem a szöveget. De igyekszem:)

 • Dius 0615
  Dius 0615 il y a 5 mois

  Amikor szembesül az ember egy dalszövegből milyen világban is élünk 💪🙄 Megint nagyon magasra tettétek a lécet 😁😁

 • Bogi Bogi
  Bogi Bogi il y a 5 mois

  Nagyon jó lett és a szövege is ütős

 • Niki Tóth
  Niki Tóth il y a 5 mois

  Nem tudok még egy olyan magyar előadót/előadókat, akik ennyire jó, ütős, fontos stb. dalokat írnának mint ti. Nagyon sok dolgot én is így érzek, ahogy a dalban elhangzik, köszönöm, hogy ezt ennyire jól megfogalmaztátok. A klip is nagyon jó lett, gratulálok hozzá! Köszönjük, hogy vagytok nekünk! Igazán büszke lehet rátok minden magyar ember.

 • PDAV MUSIC OFFICIAL
  PDAV MUSIC OFFICIAL il y a 5 mois (modifié)

  Ez nagyon nagy klipp lett! Van mondanivalója rendesen. A szövegkörnyezete magávalragadó. Az őszinte tények mindent elmondanak. Jól át adja mind a klipp mind a tartalmas refrén és verzék mi a helyzet most. Csak így tovább fiúk!

 • Szimplán Reni
  Szimplán Reni il y a 5 mois

  Hajjaj! Már tudom mit fogok edzés közben hallgatni! 😍 Sokszor, nagyon sokszor...

 • Krisztofer Kemendi
  Krisztofer Kemendi il y a 5 mois

  "Kivetett vagyok, sosem értettem az élet dolgait.

 • Benedictus montages
  Benedictus montages il y a 4 mois

  Ha szépen akarok fogalmazni azt mondom:

 • Zoltán Papp
  Zoltán Papp il y a 5 mois (modifié)

  Jézusom. Ezért követem én a FollowtheFlow. Csak annyit akarok mondani köszönöm hogy vagytok. Ez a szöveg hihetetlen és sajnos igaz is. Örökké titeket foglak hallgatni. Minden számban megtalálom magam. Nem tudom hogyan csináljátok de KÖSZÖNÖM!!!

 • Barbie Dragon
  Barbie Dragon il y a 5 mois

  Srácok, egyszerűen imádlak titeket... 💣💯❣️

 • 999 Moni
  999 Moni il y a 5 mois

  Imádom 🤩 ebből is legyen behind the scenes videó 🔝🤩🥰

 • 3veriles - drugie
  3veriles - drugie il y a 2 mois

  Polska pozdrawia! ❣️ Üdvözlet Lengyelországból! ❣️

 • MegaPetyusz
  MegaPetyusz il y a 5 mois

  mondanék valamit, de már hallom a szirénákat...

 • Piroska Aranyos
  Piroska Aranyos il y a 5 mois

  Amikor "hoztok" valami újat,azt gondolom hogy azt már nem lehet felülmúlni...tévedtem❤ Mélyenszántó a mondanivaló,a zenétek ,az előadás pedig mint mindig ❤❤❤❤

 • Csabessz Nagy
  Csabessz Nagy il y a 5 mois

  Milliók előtt jelezd ha itt vagy :)))

 • Réka Galambfi
  Réka Galambfi il y a 5 mois

  Hymn for the weekend 😁❤️ már 1 hallgatás után imádom 🤗

 • -=Táté=-
  -=Táté=- il y a 3 mois

  Na ki hallgatja 2020-ban is? :D Ha már divat itt is az egyujjas kesztyű gyűjtögetés... :D

 • Áron
  Áron il y a 5 mois

  A következő dislike-olonak ajandekozunk egy időpontot a fül orr gégészetre 😀